Klubbtur 2024

Postet av Toten Frisbeeklubb den 2. Mai 2024

Etter flere år med et ønske om en klubbtur, ble det endelig en realitet! Målet var Sverige; Uspastorp og Ale. Med entusiasme og glede pakket alle bagasjen og gledet seg til en helg fylt av discgolf, fellesskap og nye opplevelser. Hele 26 påmeldte og flere valgte å reise ned torsdag. Fredagen ble det da en uplanlagt tur til Ymergården Discgolfcenter hvor vi ble lamslått av omgivelsene på banen. En meget godt opparbeidet skogsbane på et helt nydelig området. Rett og slett et skikkelig inspirasjonsbesøk.

Etter en hard start på dagen og sesongen på Ymergården, valgte vi å reise nordover igjen og teste Ale Gul. Mye god kasting og nivået på klubben har blitt meget høyt ser vi. Flere dukket opp i løpet av fredagen og vi samlet oss for en hyggelig kveld i sommerstuen på Uspastorp med pizza og noe godt å drikke.

Lørdagen var det planlagt to turneringer i regi klubben, hvor den første var en individuell runde på Ale Gul. Været var så godt som vi kunne fått det tross værmeldingene og her fikk de virkelige gode satt seg selv i et godt lys! Det var kamp om første plassen helt til siste hull, men Sondre kjørte på med 3 birdier på de siste hullene. 

Resultater etter første runde ble som følger: 

1. plass: Sondre Svartbekk -5

2. plass: Kevin Tangen -4

3. plass: Arild Veisten -2

CTP hull 1: Thomas Klevengen

Videre gikk ferden tilbake til Uspastorp og en runde Best shot med tilfeldige lag som ble trukket kvelden før. Også her var nivået skyhøyt på flere par og det var så jevnt til sluttt at vi endte opp med playoff mellom Jarle Hakkebo og Simen Kristoffersen mot Henrik Bakkelund og Espen Strandvik Skjellerud. I en spennende og nervepirrende playoff klarte Jarle og Simen til slutt å dra seieren i land etter en imponerende drive og en enkel birdieputt fra Jarle! De kunne endelig puste lettet ut etter en jevn runde og gledet seg over seier Best shot-runden.

Resultater etter andre runde ble som følger:

1. plass: Jarle Hakkebo og Simen Kristoffersen -11 (etter playoff)

2. plass: Henrik Bakkelund og Espen Strandvik Skjellerud -10

3. plass: Alexander Wien og Arild Veisten -7

Ace hull 2: Nicolai Løseth

Kvelden ble feiret i sosialt lag med middag levert av Uspastorp B&B , premieutdeling og god stemning. Etterpå ble det en uhøytidlig puttekonkurranse ute på plassen hvor selveste Erik Tofsrud Lunde stod igjen som klubbens beste putter (i Sverige).

Vi avsluttet også denne kvelden med godt drikke og strålende stemning i sommerstuen.

Søndagen kom og mange syntes helgen hadde gått så altfor fort, men at det allikevel skulle bli godt å komme hjem til sofaen. Det var en siste runde på Uspastorp for de som ønsket før klubbturen var over. Alle nøt de siste kastene i den vakre svenske naturen før det var tid for å reise tilbake til Toten. 

Vi ønsker å takke alle sammen for en utrolig hyggelig og minneverdig klubbtur og vi kan nesten ikke vente til neste tur!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.