Karidalen Open 2024 Presented by Alfa Discs

Postet av Toten Frisbeeklubb den 10. Jul 2024


Årets Karidalen Open ble en uforglemmelig helg, med spennende konkurranse og imponerende prestasjoner. Turneringen samlet mange av de beste spillerne fra Norge, men også internasjonalt (som USA, Australia og Tyskland), og leverte varene med jevn kasting og høy kvalitet på spillet.

I MPO (Men's Professional Open) klassen var det Håkon Kveseth fra Solør Frisbeeklubb som stakk av med seieren, tett fulgt av Evald Sandermoen Øwre også fra Solør Frisbeeklubb, på andreplass. Vår egen Sondre Svartbekk sikret seg tredjeplassen med en imponerende innsats gjennom hele helgen.


I FPO (Women's Professional Open) klassen viste Ingvild Lønvik fra Nidaros Diskgolfklubb, sitt talent og sikret tidlig førsteplassen. Lenka Hradilová fra Hestehagen Diskgolfklubb kom på andreplass, mens Hilde Hegland Kristiansen fra Gjøvik Frisbeeklubb sikret seg tredjeplassen, og alle tre viste at konkurransen blant de beste kvinnelige spillerne er sterk.


For gutta i MA3 (Recreational Men) klassen tok Even Lund Carlsen fra Bærum Frisbeeklubb førsteplassen etter to spennende runder. Det var også dramatikk om andreplassen, hvor Simen Grasto fra Hamar Frisbee Club til slutt sikret seg andreplassen etter playoff mot Jonas Smead fra Boulder, Colorado, USA, som da endte på tredjeplass.


I MJ18 (Mixed Junior ≤18) klassen var det stor spennning med playoff om både første- og tredjeplassen. Hvor vår egen Petter Ulsrud til slutt vant etter en nervepirrende playoff mot Sander Rønning Dahl fra Lillehammer Frisbee. På tredjeplass, etter nok en spennende playoff, endte Nicholas Kappelslåen også fra Lillehammer Frisbee.


I MP40 (Men's Professional 40+) klassen viste de erfarne spillerne sitt beste. Arild Veisten fra Toten Frisbeeklubb vant klassen, tett fulgt av Thorbjørn Viberg fra Hamar Frisbee Club på andreplass. Olav Bjaadal fra Elverum Frisbee Klubb rundet av topp tre med en solid innsats.

For mer detaljerte resultater og informasjon, besøk PDGA Karidalen Open 2024


Turneringen ble arrangert med stor suksess og tiltrakk seg mye oppmerksomhet, både fra media og tilskuere. Og vi håper alle storkoste seg gjennom helgen. Arrangementet kunne ikke vært gjennomført uten støtten fra våre generøse sponsorer og samarbeidspartnere.

Vi gleder oss til neste år!



Takk til vår hovedsponsor:



Artikkel i Totens Blad

Artikkel i Oppland Arbeiderblad

Bilder fra Kristian Dillerud

Bilder fra Andreas Ellingsen





Ukesgolf 7 og oppgradering av banen

Postet av Toten Frisbeeklubb den 30. Jun 2024

Ukesgolf runde 7

Forrige mandag var det nydelige forhold for kasting, og med 71 fremmøtte var det kun en ledig plass for kvelden! Det er hyggelig å se at mange henger igjen ved kiosken for det sosiale etter runden er over, og håper folk fortsetter med dette utover sommeren.

Utbedringer på banen

Det som virkelig fortjener fokus i uka som har gått, er arbeidet på banen. Nå har det vært graver på besøk på hull 16 og 17 for litt drenering og pynting. Det blir også noe finpuss og drenering rundt hull 1 i løpet av uken som kommer. Du vil også se at det har dukket opp nye oppdaterte tee signs på gul layout. Det blir gøy å vise frem banen til Karidalen Open neste helg. Har du ikke meld deg på sier du? Fortvil ikke, det er ledig plass og link finner du her: Karidalen Open

Vi ønsker også å rette en stor takk til Dennis Breang for en fantastisk innsats med hjelp til klipping av gress og buskas. Det har frigjort tid til diverse snekkerprosjekter for andre faddere som også har stått på den siste uka.

Noen resultater fra runde 7:

Open

1. plass: Stian Lund Rogne -10

2. plass: Kevin Tangen/ Haakon J. Fjerdingen -8

Dame

1. plass: Hilde H. Kristiansen +7

2. plass: Mette Svartbekk +21

3. plass: Karoline Syversen +24

Master

1. plass: Trygve Hermansen -2

2. plass: Per Åge Svartbekk 0

3. plass Henning Breang +2

Sees i morgen på ukesgolf 8? Påmelding her: Ukesgolf 8 




Ukesgolf 5

Postet av Toten Frisbeeklubb den 13. Jun 2024

Ukesgolf nr. 5 ble gjennomført i vindfulle forhold. Stemningen var likevel helt på topp og hele 67 stykker møtte opp. Banen har fått noen forandringer i det siste der de største endringene er at 12 har blitt øy med hazard rundt, og at hull 8 har fått mando som hindrer hyzerlinja. 

Kioskvakta under ukesgolfene er noe som går på rundgang mellom oss i styret. Da vasker vi toalettene ved skihytta, registrerer inn og ut lostdiscer, legger opp turneringen i Metrix, selger kioskvarer og skriver innlegg her. Man rekker også å snakke med mange folk mens man holder på.

Resultatene denne uka:

Open

1. plass: Stian Lund Rogne -7

2. plass: 

Vidar Losvik, Aksel Vedeler og Tor Arne Jostad -6

Dame

1. plass: Tonje Grini +7

2. plass: Hedda Ulsrud Svartbekk +12

3. plass: Karen-Marie Bechmann-Pedersen +16

Master

1. plass: David Nymoen -8

2. plass: Per Åge Svartbekk -0

3. plass Henning Breang +2





Ukesgolf 4

Postet av Toten Frisbeeklubb den 11. Jun 2024

Da var det ukesgolf runde 4 og det var god stemning før runden med åpen kiosk og proshop. Denne ukesgolfen skulle egentlig vært på Hvit layout, men vi bestemte oss for å endre til Gul siden det var mange slitne frisbeekastere etter helgas Toten Open. At vinden var temmelig stri i kasta var nok med og påvirket denne avgjørelsen.  

På tross av sterk vind møtte det opp 52 spillere, og den var heller ikke nok til å stoppe enkelte fra å spille meget solid!

1. plass Dame: Hilde Hegland Kristiansen +8

2. plass Dame: Tonje Grini +10

3. plass Dame: Karoline Syvertsen +23


1. plass Open: Magnus Sørum -8

2. plass Open: Jarle Hakkebo -7

3. plass Open: Aksel Vedeler -6


1. plass Master: Per Åge Svartbekk -0

2. plass Master: Håvard Syversen +6

3. plass Master: Espen Sandbakken +8


Følg årets ukesgolf her:





Ukesgolf runde 3 og nye endringer på banen

Postet av Toten Frisbeeklubb den 29. Mai 2024

En noe forsinket oppdatering fra ukesgolf runde 3.

65 personer hadde tatt turen denne kvelden, og forholdene var bra. 45 påmeldt i open, 5 damer og 15 i master-klassen byr på dueller alle steder. Det er moro å se flere nye fjes, og vi ønsker enda flere velkommen!

De siste dagene med regn og sol har virkelig satt fart i veksten i busker, gress og kratt, men faddergruppa gjør en heroisk innsats for å holde banen fin og klargjøre for Toten Open til helga.

Som noen kanskje har sett, har det kommet opp nytt oversiktskart for banen. Et våkent øye vil se at det er noen endringer, som de nærmeste dagene vil settes i spill. Det gjelder ny drop zone på hull 7, ny mando på hull 8, fjerning av mando på hull 9 pluss noe mer. Dette er selvsagt oppdatert på nye tee-signs som kommer ut fortløpende.


Her er mandagens resultater:

1. plass Dame: Karen-Marie Bechmann-Pedersen +4

1. plass Open: Arild Veistein: -9

1. plass Master: Per Åge Svartbekk: -8

CTP-vinner: Jarle Hakkebo

Komplett resultatliste kan sees her: Resultater Ukesgolf 2024 - 3. runde


Påmelding til neste runde er allerede åpen og du kan melde deg på her: Påmelding 4. runde - Hvit