Klubbmesterskap 2023 !

Postet av Toten Frisbeeklubb den 18. Sep 2023

Da var årets klubbmesterskap unnagjort med 61 deltagere til start.

Vi var heldige med været og slapp unna det meste av regnet som var meldt og banen fremsto meget bra og bare ventet på mange birdier og en og annen bogey! Vi startet dagen med en runde på gul layout før vi avsluttet med hvit layout.

I MPO var det 46 deltagere til start og etter første runde ledet Torbjør Våga sammen med Jarle Hakkebo på -8. Rett bak jaktet Markus Bergrud Våga på -7 og Arild Veisten på -6.

Det var lenge jevnt i lead card og det ble ikke avgjort før mot slutten av runden. Før utkast på siste hull ledet Arild med tre kast på Jarle som igjen ledet med tre kast på Markus. Jarle gikk dessverre på en liten smell med trippelbogey på siste hull og Markus klarte par for å dele 2. plassen med Jarle. Lars Erland Olsen leverte også en god sisterunde som tok han helt opp til delt 2. plass!

Det ble omspill mellom disse tre for å fordele pengepremiene og på første hull ble det avgjort, Jarle og Markus delte pengepremiene for 2. og 3. plass.

Arild Veisten leverte en god sisterunde på -3 og ble årets klubbmester, vi gratulerer!


I FPO var det også en jevn kamp og etter første runde var det delt ledelse mellom Tonje Grini og Karen Bechmann på +5.
Hedda Ulsrud Svartbek var nærmeste utfordrer på +11.

Det var lenge jevnt i runde to også, men til slutt ble Tonje for sterk og vant til slutt med fem kast foran Karen. Vi gratulerer!
Hedda leverte en god sisterunde og klatret nesten helt opp til 2. plass, men endte til slutt ett kast bak Karen.


I MP40 tok Benny Charles Fredstad kommando med en knallsterk -8 runde og ny pers! Nærmeste utfordrere var Eskil Johansen på -3 og Per Åge Svartbekk, Ingar Moe og Henning Breang på +2.

Per Åge leverte bra i runde to og tok innpå 7 kast på Benny og Espen Sandbakken fra chasecard leverte enda bedre og tok innpå hele 8 kast og deler da 2. plass med Per Åge.

Benny holdt stand i runde to og klarte å dra seieren i land, vi gratulerer!

Resultater fra dagen finner du her: 

Vi avsluttet dagen med premieutdeling i sportshytta etterfulgt av pizza og auksjon av lostdiscs og fest. Her var det mange som fikk seg en bunke discer til en rimelig penge og en del som fikk seg en bunke discer de egentlig ikke trenger!

Vi kåret også årets ildsjel i Toten Frisbeeklubb og den ble tildelt Stian Lund Rogne for en enorm innsats han har lagt ned på banen i år med å klippe, kutte, snekre og fikse, vel fortjent tittel!

Vi takker for en super dag i Karidalen og gleder oss allerede til neste klubbmesterskap :)

Årets ildsjel

 1. plass MP40

 1. plass FPO
 1. plass MPO

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.