Toten Open 2024

Postet av Erik Tofsrud Lunde den 6. Jun 2024

Toten Open er over for denne gang, og for en helg det ble! Været var upåklagelig og det var uten tvil den beste turneringshelgen vi har hatt. Fullt felt som alltid og vi er like spente hvert år på å ta i mot alle spillerne som deltar. Sillongen på lørdag viste seg fra sin aller beste side og mange av spillerne leverte imponerende resultater. Varmen var nok det "verste" denne dagen, men alle storkoste rundt på golfbanen og bidro til en fantastisk atmosfære. 

Søndagen var vi klare til å se de to siste rundene og endelig kunne kåre vinnerne. Noe overskyet, men god temperatur startet runde 3 og spenningen var til å ta og føle på. Karidalen viser at det kan utgjøre store forskjeller gjennom et par runder her og det gjelder å komme tidlig inn i en flytsone for å holde følge med de beste. Det var flere her som virkelig fikk vist frem ferdighetene sine, og det var tett om pallplassene i både MA3 og MPO helt mot slutten. 

Toten Open har endelig fått vist seg som den turneringen den skal være og vi gleder oss allerede til neste års arrangement. Toten Frisbeeklubb vil takke alle deltakere, frivillige og støttespillere for en fantastisk helg full av frisbeeglede og konkurransenerver! 

En stor takk til Andreas Ellingsen og Kristian Dillerud for foto og video gjennom helgen! Helt fenomenalt jobbet begge to!

Vi ønsker også å takke sponsorene våre som har bidratt til et godt arrangement, og ser frem til enda flere spennende turneringer og aktiviteter i klubben i tiden som kommer. Takk for en minneverdig Toten Open 2024!

MPO
1. plass: Sondre Svartbekk
2. plass: Vebjørn Havn Evensen
3. plass: Joakim Brenne
FPO
1. plass: Karen-Marie Bechmann-Pedersen
2. plass: Tuva Lester Bjaadal
3. plass: Karoline Syversen
MA3
1. plass: Tor Martin Stensrud
2. plass: Olav Bjaadal
3. plass: Kenneth Myhre
CTP Karidalen f.v
Tobias Stengrimsen (MJ18)
Simen Strømstad (MPO)
Karen-Marie Bechmann-Pedersen (FPO)
Espen Sandbakken (MA3)
MJ18
1. plass: Petter Ulsrud
2. plass: Tobias Stengrimsen
Longest Drive Sillongen f.v
Herman Ulsrud (MA3)
Tobias Stengrimsen (MJ18)
Emil Olsen (MPO)
Tuva Lester Bjaadal (FPO)

FOTO: Andreas Ellingsen

Komplett resultatliste finnes her: 

https://www.pdga.com/tour/event/77297Kommentarer

— Guest

Siste fra Erik Tofsrud Lunde