Putteliga Runde 5 og 6

Postet av Erik Tofsrud Lunde den 12. Jan 2024

Endelig var det nytt år og vi startet opp igjen med Putteligaen etter juleferien. Runde 5 og 6 ble som vanlig spennende og utfordrende for spillerne. 16 stykker var påmeldt i runde 5 og 20 stykker i runde 6.

Runde 5 var forholdsvis jevn et stykke nedover og det var lenge usikkert hvem som ville gå av med seieren denne kvelden. Så delt 1. plass ble det mellom Jonas Ringerud og Arild Veisten, Per Åge Svartbekk og Michael Almsbakken, Espen Stangjordet og Tobias Kristiansen. 

I runde 6 var det liten tvil om hvem som dominerte hele denne kvelden og vant med hele 6 poeng foran 2. plassen. Det var ingen ringere enn Jarle Hakkebo og Simen Kristoffersen som viste seg å være i en klasse for seg selv. De leverte imponerende putter og sikret seg en overlegen seier. Nå gjenstår det å se neste onsdag hvordan stillingen utvikler seg.

Men førstemann til over 100 poeng og som nå troner øverst på listen, er vår egen Vidar Losvik med imponerende 101 poeng etter 6 runder.

Runde 7 har vi utvidet feltet litt, da vi ser at flere ønsker å være med. Derfor er det nå 26 ledige plasser til neste uke og det blir 6 kurver å spille på. Så her er det bare å være tidlig ute for å melde seg på.

Påmelding gjøres via appen dgputt og kan lastes ned fra App Store og Google Play.

Registrer bruker, finn Totenligaen 23/24 under League og meld deg på med pinkode 1234. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.