Pargolf + Mental Helse Ungdom = Penger

Postet av Toten Frisbeeklubb den 23. Jun 2023

Denne uken ble Toten Frisbeeklubb invitert til Mental Helse Ungdom sitt kontor i Oslo. Her fikk veldig godt innsyn om den viktige jobben de gjør og hvordan de bidrar til at alle barn og unge i Norge skal ha best mulig psykisk helse. 

Vi møtte Line Toft som er leder for innsamling og marked. Hun sier dette til donasjonen: "Tusen takk for et nydelig initiativ Toten Frisbeeklubb. Vi er helt avhengige av gaver for å kunne drifte tilbudene våre, som hjelper veldige mange barn og unge. På grunn av dere kan vi hjelpe enda flere".

Målet vårt var å samle inn mest mulig, og vi har totalt gitt Mental Helse Ungdom, 10.000,-. Noe vi vet kommer til å gjøre god nytte for de. Vi ønsker også alle velkommen til Karidalen for å kunne teste ut frisbeegolf. Vi tror og vet at dette er en idrett som hjelper mange og bidrar til en bedre psykisk helse hos veldig mange.

Responsen på en slik veldedighetsturnering ga absolutt mersmak, og vi kommer garantert til å gjøre dette igjen allerede til neste år!


Sitter du på tanker, erfaringer eller følelser du ikke klarer å snakke med dine nærmeste om? Mangler du følelsen av fellesskap? Eller trenger du juridisk hjelp? Her kan du få hjelp.

https://mentalhelseungdom.no/fa-hjelp/

Ønsker du eller din bedrift å engasjerer deg/dere i Mental Helse Ungdom?

Gå inn på https://mentalhelseungdom.no/engasjer-deg/ og engasjer deg i dag!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.