Nytt år, nye muligheter!

Postet av Erik Tofsrud Lunde den 12. Jan 2024

Vi har nå lagt 2023 bak oss, et år fylt med mange oppturer, men også noen utfordringer. Dessverre var været ikke alltid på vår side. Toten Open, som vanligvis markerer sesongstarten i begynnelsen av mai, måtte dessverre utsettes. Regnværet i juli og august satte også en demper på store prosjekter, som planleggingen og utgravingen av fairway på hull 17.

Til tross for de utfordrende værforholdene var det likevel høy aktivitet gjennom den korte og regntunge sesongen. uDisc registrerte imponerende 8244 runder fra 1624 unike spillere, selv om ikke alle benyttet seg av uDisc. For å få mer nøyaktige tall på antall spilte runder, jobber vi med å implementere en personteller på banen.

Ukesgolfere opplevde et gjennomsnittlig fremmøte på 54 spillere, med fulle felt ved flere anledninger. Årets turneringer, inkludert Karidalen Open, Lostdisc.no pargolfturnering, Fundraiser, Klubbmesterskap og Toten Open, var flere av disse fylt opp, noe vi er stolte av.

Terminlisten for det kommende året er tilgjengelig på hjemmesiden vår. Toten Open vil kickstarte sesongen, men med en litt senere start for å sikre snøfrie forhold. Vi har store forhåpninger om at Karidalen Open vil vokse til å bli en populær turnering med attraktive premier og et høyt nivå på arrangementet. Denne turneringen vil nå spilles som Golfstart og vil strekke seg over to dager i stedet for én som tidligere. Alle turneringer på terminlisten vil være PDGA-sanksjonerte.

Vi håper på bedre vær i år slik at vi kan gjennomføre viktige forbedringer på banen, spesielt fairway på hull 17. Vi har også observert at greenen på hull 1 er sårbar når vannmengdene er store, så dette vil bli prioritert.

På årsmøtet i fjor ble det besluttet å øke medlemsavgiften til 500kr. Dette inkluderer en avgift på 100kr til NAIF, men inkluderer også årets bagtag og birdiebadge. Våre medlemmer får også årskort for parkering til redusert pris til 300kr. (dette bestilles på www.youpark.no) Mange har allerede fornyet medlemskapet, og vi ønsker flere velkommen til å bli med i det vi mener er en fantastisk klubb.

 

Vi vil takke blant annet Varigfondet og Totens Sparebank for deres bidrag til klubben i form av gaver. I tillegg vil vi takke alle våre fantastiske samarbeidspartnere gjennom året, vi kunne ikke vært foruten dere.

 

Til slutt ønsker vi dere alle et fortsatt godt nyttår, en tidlig vår og gode vindforhold. Husk å støtte Toten Frisbeeklubb som grasrotmottaker når du tipper.

Klikk her og velg Grasrotmottaker


Kommentarer

— Guest