Pargolf for veldedighet

Postet av Toten Frisbeeklubb den 29. Mai 2023

Vi ønsker å informere om at ukesgolf runde 4 den 12. juni blir satt av som pargolf til veldedighet. Påmeldingen åpner allerede denne uken, 1. juni kl. 10.00. 

Det er satt av 54 plasser denne dagen og vi håper og satser på at dette feltet blir fylt opp. All påmeldingsavgift vippses til Toten Frisbeeklubb på 128098. Valgfritt beløp. (Minimum 100,- per par)

Klubben runder opp totalsummen til slutt og donerer dette til Mental Helse Ungdom

Så sett av datoen og husk påmelding 1. juni kl. 10.00

https://discgolfmetrix.com/2348963&view=infoUkesgolf runde 2

Postet av Toten Frisbeeklubb den 29. Mai 2023

Nok en ukesgolf er gjennomført i Karidalen. Denne gangen var det hvit Layout.56 deltagere møtte for å kaste seg gjennom vinden.

Aksel Vedeler gikk av med seieren i MPO og endte runden på -1.

Hedda Ulsrud Svartbekk gikk av med seieren i FPO og endte runden på +14.

Markus Johannessen gikk av med seieren i Junior klassen og endte runden på +7.

CTP gikk til Jonas Ringerud på hull 3. 

Gratulerer til vinnerne og takk til alle som møtte! Vi gleder oss allerede til neste mandag :DBruktsalg

Postet av Toten Frisbeeklubb den 28. Mai 2023

Vi har blitt forespurt om muligheten for bruktsalg av disker før ukesgolfer f eks. Dette syntes vi var et godt forslag, så støttes fullt ut. Informerer derfor her om at allerede i morgen kan det være muligheter å ta med disker du har liggende, og kanskje få til noen gode salg før ukesgolfen starter. 

Og ikke minst kan du være heldig å komme over skjulte skatter du helt klart burde hatt i sekken selv.

Toten Frisbeeklubb står ikke ansvarlig for noe vedrørende kjøp og salg av brukte disker. Vi stiller benker foran klubbhuset til disposisjon som en ypperlig handleplass for dere som vil benytte seg av dette tilbudet.

Minner også om ukesgolf i morgen, mange plasser ledig for en hyggelig runde i finværet i morgen.

https://discgolfmetrix.com/2348961

Ellers ønsker vi alle en fortsatt god pinse!Bli samarbeidspartner i dag!

Postet av Toten Frisbeeklubb den 25. Mai 2023

Har du eller ditt firma lyst til å sponse Toten Frisbeeklubb med videre drift av Norges fjerde beste bane i 2022; Karidalen Frisbeegolfpark? 

Hvorfor ikke gå inn i en samarbeidsavtale i dag? Vi er stadig på utkikk etter flere partnere som kan hjelpe oss videre i å lage den beste banen i Innlandet. Det har allerede krevd mye dugnadsjobb for å komme dit vi er i dag, og det kreves mange timer til for å komme dit vi drømmer om. I tillegg trengs det årlig vedlikehold av banen og utstyr for at området til en hver tid skal være i perfekt stand hvert år, for de mange tusen som kaster frisbee  hver sesong

Derfor er vi også veldig avhengig av all økonomisk støtte som klubben kan få. Vi har fine sponsorpakker som er et utgangspunkt for å komme i mål med en solid avtale. 

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktet samtale og et mulig langvarig samarbeid med Toten Frisbeeklubb.

https://www.totenfrisbeeklubb.no/p/71125/bli-partner
Endring på hull 16

Postet av Toten Frisbeeklubb den 19. Mai 2023

Vi har i dag gjort en endring på hull 16. Det gjelder kurvplasseringen. Denne er nå satt på venstre side av skitraseen inne på et passende greenområde. Det har også blitt OB rundt hele fairway fra tee. Lengde er ca samme som tidligere og OB-linjen strekker seg ned venstre side før den svinger inn til venstre å følger bekken et lite stykke, går så videre tvers over til høyre før den går opp igjen høyre side av fairway. 

Vi håper dette gjør hullet en del bedre med tanke på kurvplassering. Green kommer også til å bli vesentlig forbedret i løpet av sommeren. Nå er det tatt en grovjobb for å få det klart til søndagens turnering.Årets først ukesgolf

Postet av Toten Frisbeeklubb den 18. Mai 2023

Årets første ukesgolf starter førstkommende mandag. 

Påmelding kan gjøres via Discgolfmetrix:

https://discgolfmetrix.com/2348960Sesongstart for ukesgolf 2023

Postet av Toten Frisbeeklubb den 14. Mai 2023

Vi starter ny sesong med ukesgolf neste mandag, 22. mai. Påmelding åpner 17. mai kl. 10.00.

Banen begynner å bli klar nå og det meste av snøen nærmer seg borte. Håper også å se like stort oppmøte i år som i fjor. 

Vi gleder oss!Enorm dugnadsinnsats i helga!

Postet av Toten Frisbeeklubb den 7. Mai 2023

I helga har vi hatt en intern dugnad for faddergruppe og hovedprosjektet har vært å få så mye som mulig ferdig i og rundt nye klubbhuset.

Det har vi så til de grader fått til! Tusen tusen hjertelig takk for all jobb dere som har kunne være med i helga, har gjort. Det har gått over all forventning. 

Vi har nå fått på plass en kjempefin og stor platting foran det nye klubbhuset. Inngangsdør, vinduer mot banen, kioskvindu, gått over og fornyet det elektriske og en liten carport er det som nå har blitt gjort. 

Det har blitt så utrolig bra og ikke minst veldig pent. Alle bygninger skal males i løpet av sesongen og vi gleder oss til å ta i bruk dette så snart vi kan åpne banen🤞🏼
Ukesgolf 2023

Postet av Toten Frisbeeklubb den 6. Mai 2023

Som mange kanskje fortsatt vet, er ikke Karidalen på langt nær spillbar enda. Vi hadde planer om å starte ukesgolf nå på mandag, rett etter Toten Open. Men dessverre må vi også her drøye hvert fall én uke til for å se om det hjelper oss noe. 

Vi kommer til å holde dere oppdatert gjennom uken. Skulle det fortsatt være for mye snø og vått på banen, kommer vi da til å utsette enda en uke. Men det blir lagt ut en oppdatering til helgen igjen, og en eventuell påmelding.

Kan dessverre ikke love noe enda, da været må være på sitt beste fremover.Toten Open 2023 må utsettes!

Postet av Toten Frisbeeklubb den 1. Mai 2023

Denne dagen har vi ikke gledet oss til. Vi ser oss dessverre nødt til å utsette årets Toten Open. Været har absolutt ikke vært på vår side den siste uken og det gjør at verken Karidalen eller Sillongen er spillbare til helga.

Heldigvis har vi funnet ny dato på andre siden av sommeren.

Ny dato blir 23-24. september!

Siden det nå blir flyttet til en helt annen tid på året, har vi også forståelse for at alle ikke kan ha mulighet til å bli med.

Derfor tilbyr vi full refusjon til deg som ikke kan bli med i september. Da må du gi oss beskjed på e-post: post@totenfrisbeeklubb.no så skal vi fjerne deg fra lista og du får påmeldingsavgiften tilbake.

Ellers vil alt gjennomføres som planlagt til nå og vi håper de aller fleste kan bli med oss i september. Anbefaler også de som står på venteliste om å følge med på listene fremover i tilfelle du får plass.

https://discgolfmetrix.com/2430183