Lost disc

Postet av Toten Frisbeeklubb den 29. Mar 2023

Sjekk ut nye Lostdisc.no!

Nå har LostDisc.no endelig lansert sin nye nettside. Her vil det også med tiden komme en app. 

Med LostDisc.no får du som spiller varsel når din disk blir funnet. I tillegg får du muligheten til å enkelt se om din navnløse eller telefonnummerløse disk har blitt funnet.

Vi er heldige som har fått være med fra starten av og fikk testet dette fullt ut i fjor. Systemet er helt suverent og gjør lostdisc-håndteringen mye enklere. Samtidig er det enda enklere for dere spillere å få oversikten over tapte disker.

Så gå inn på siden dems, registrer deg som bruker og få varsel når din tapte disk er funnet.NAIF inviterer til Damesamling i Oslo

Postet av Toten Frisbeeklubb den 27. Mar 2023

Påmeldingsfrist er 31. mars!


NAIF har endelig gleden av å ønske velkommen til damesamlingen i 2023!

NAIF gjentar suksessen fra 2021 og inviterer til en helg full av diskgolf, disksnakk, workshops og fine mennesker. Samlingen vil i år finne sted i Oslo, nærmere bestemt på Jordal Amfi, hvor de har tilgang på en full Amerikansk fotballbane og klubbhus med møterom. Overnatting er på Scandic Helsfyr som ligger i nærheten. Dyktige instruktører vil bidra til det de håper blir en sosial og lærerik helg. Samlingen ledes i år av Katarina Staalesen, visepresident i forbundet vårt og fjorårets sammenlagtvinner i Norgescupen. Sammen håper de å få til en fin samling for alle diskgolfinteresserte damer i Norge!

For mer informasjon og påmelding, se: Invitasjon-damesaling-for-disksportutøvere-2023

Velkommen til samling!Wildcard til Toten Open 2023

Postet av Toten Frisbeeklubb den 24. Mar 2023

Etter heftige diskusjoner og begrunnelser innad i styret, har vi nå endelig kommet frem til hvem som skal få wildcard. Når vi nå annonserer disse, så betyr det også at feltet er fylt opp! Alle som står på venteliste og har betalt vil få tilbakebetalt dette når vi setter i gang med å renske listene.

WC 1: Henning Svartbekk 

WC 2: Espen Strandvik Skjellerud

WC 3: Kai Even Tangen

WC 4: Kevin Tangen

WC 5: Michael Almsbakken

Begrunnelsen som er lagt til grunne for avgjørelsen, gjelder rett å slett innsatsvilje og dugnadsånd. De har alle stått på å bidratt godt med å holde banen ved like. Derfor har disse fortjent en plass på årets turnering.


Vi gleder oss utrolig mye til sesongstart på Toten. Og ser frem til snøfrie baner!

Tusen takk til våre samarbeidspartnere for årets Toten Open 2023:Lisens/forsikring for 2023

Postet av Toten Frisbeeklubb den 22. Mar 2023

Ny sesong betyr også ny lisens!

I 2022 ble det innført at alle som spiller frisbeegolf skal løse inn lisens. Og forbundet har også heldigvis gjort dette mye enklere. Alt kan nå gjøres enkelt via iSonen, der du bare velger den lisensen som du trenger. Her kan du også bestille lisens for familiemedlemmer. 

Skal du kun være med på ukesgolf for eksempel, holder det med Diskgolf Breddelisens som koster 50,-.

For nasjonale turneringer som NM og NC trenger du konkurranselisens. Her har du også muligheten til å velge utvidet konkurranselisens som blant annet gir deg bedre forsikringsvilkår.

https://isonen.no/event/?id=clesb63gw2358901cxf6d16a44

Forsikringsbevis og vilka r Norges Amerikanske Idretters Forbund 2023.pdf


11 SEKUNDER!

Postet av Toten Frisbeeklubb den 12. Mar 2023

11 sekunder tok det fra påmeldingen åpnet til alle plassene var satt! Det er rekord og utrolig hyggelig at interessen fortsatt er så stor.

Vi minner om at alle bør lese informasjonen som er inne på Metrix, og at påmeldingsavgiften må være betalt innen midnatt for å beholde plassen din. 

Skulle du ha noen spørsmål rundt dette, send oss en epost på: post@totenfrisbeeklubb.no 

Nok en gang, utrolig gøy å arrangere Toten Open for femte året på rad. Vi kan nesten ikke vente til mai skal komme!Toten Open 2023

Postet av Toten Frisbeeklubb den 12. Mar 2023

I dag åpner siste fase i påmeldingen til Toten Open 2023!

Vi regner med at det er like stort trykk på påmeldingen i år som tidligere, så her er det bare å sitte klar.
Vi har fått ny hjemmeside!

Postet av Toten Frisbeeklubb den 3. Mar 2023

I forbindelse med at vi nå går over til IdrettenOnline på medlemssystem, så leverer de også hjemmeside i samme system. Derfor har vi nå oppgradert hjemmesiden betraktelig. Siden grensesnittet her er ganske mye mer brukervennlig, vil vi begynne en utfasing av Facebook som kommunikasjonskanal - og heller bruke denne siden mye mer flittig på nettopp kommunikasjon og informasjon.

Dette gjør vi at kan holde en tettere dialog med alle våre medlemmer og ikke medlemmer, samt nå ut til mange flere. Da Facebook blir mindre brukt av den yngre generasjon. Her vil vi komme med ukentlige nyheter om hva som skjer i klubben og på banen. I all hovedsak så blir det mindre oppdateringer på resultater fra ukesgolfer og turneringer, men også et par linjer om eventuelle forbedringer/endringer som er gjort hos oss.

Håper dere vil bli med oss over hit, og holde dere oppdaterte på det som skjer her gjennom sesongene fremover.Last ned IdrettenOnline appen

Postet av Toten Frisbeeklubb den 3. Mar 2023


Med IdrettenOnline appen installert på mobilen holder du deg oppdatert om alt som skjer i Toten Frisbeeklubb, samt for andre lag, klubber og bedriftsidrettslag som du er medlem i. 

Noen av fordelene med appen for deg som medlem av Toten Frisbeklubb:

  • Oversikt over aktivitet som skjer i klubben
  • Oversikt over egne og kommende arrangementer
  • Påmelding og invitasjoner til arrangement
  • Bytt til profil gjør det enkelt for foreldre å administrere medlemskap og påmelding for alle i familien
  • Se og betale dine regninger og kontingenter
  • Oversikt over dine medlemskort
  • Oversikt over alle varsler
  • Enkel opprettelse av arrangement og innlegg
  • Engasjer deg ved å like og kommentere

Appen er ikke påkrevd - medlemmer kan også bruke klubbens hjemmesider. Appen er gratis. Last ned app'en enten via Google Play eller App Store ved å trykke på en av knappene nedenfor. 

App Store

Google PlayToten Frisbeeklubb bytter medlemssystem

Postet av Toten Frisbeeklubb den 3. Mar 2023

Vi er nå i gang med å gå over til et nytt medlemssystem og leverandør av hjemmeside. Dette gjøres for at vi som klubb vil få flere fordeler, men også for dere medlemmer.

De største endringene for oss som klubb er:

- Enklere medlemshåndtering

- Moderne grensesnitt

- Enkel oversikt og rapportering

- Lettere oppdatering av hjemmeside