Søk
  • Erik Tofsrud Lunde

Vellykket åpning!

Oppdatert: 13. juni 2018

Åpningen av Karidalen FrisbeegolfPark gikk over all forventning. Utrolig artig at så mange tok turen for å bli med på å gi banen en pangstart!Vi var så heldige at Sune Wentzel ville være med på åpningen vår, veldig moro og lærerrikt å ha han med. Han holdt flere mindre leksjoner i hva frisbeegolf innebærer og hvilke teknikker som brukes, så her var det mange som fikk en del tips og triks. Sune syntes vi hadde gjort en kjempejobb med å få på plass en ny bane og gleder seg til å kunne få gå hele runden i løpet av sommeren, da han ikke fikk til å gå så mange hull denne dagen.


G-sport Toresen Lena var også på plass for å få en suveren start på sitt frisbeesalg. De ble positivt overrasket over interessen for frisbeegolf, og ble veldig fornøyd med salget denne dagen. Her har også alle våre klubbmedlemmer 15% rabatt på frisbeegolfutstyr, så da er det bare å handle lokalt.


Ellers var vi veldig glade for at Gjøvik Frisbeeklubb ville legge ukesgolfen sin til Karidalen, da vi hadde krasjet litt med dagene her. Men det løste seg uten noen problemer og moro at så mange kunne få prøve banen samtidig på åpningsdagen. Mange positive tilbakemeldinger og konstruktiv kritikk. Noe vi tar til oss fra alle kanter, for så å bruke det til å utvikle banen videre gjennom årene. En ny bane blir aldri helt perfekt første året, da det tar tid å spille den inn og gjøre de nødvendige endringene som trengs.74 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle