Søk
  • Erik Tofsrud Lunde

Velkommen til åpning av Karidalen FrisbeegolfPark 7. juni kl. 18.00!

Da har vi endelig kommet dit hen at vi er klare for åpningen av vår nye frisbeegolfbane. Etter en liten idé i fjor sommer, dannet vi i august 2017 - Toten Frisbeeklubb, og satte deretter i gang med planleggingen. Jobbet siden den gang med å få til et sted å bygge banen, men også skaffe nok midler til å realisere prosjektet i løpet av sommeren 2018. Dette har vi nå klart med god margin, og ønsker derfor alle sammen velkommen til åpning i Karidalen (Nordlivegen 355, 2850 Lena) Torsdag 7. juni kl. 18.00.

Planleggingen frem til denne dagen, har vært en lang prosess. Men helt klart verdt det, når vi nå ser at alt kommer på plass. Vi er også heldige som har et veldig godt samarbeid med Østre Toten Kommune, noe som gir oss en del flere muligheter. Derfor er åpningen lagt til Folkehelsedagene, som arrangeres i kommunen 2 - 16. juni. For andre året på rad, kjører de i gang disse dagene som en markering og synliggjøring av tilbud og aktiviteter som finnes i kommunen og lokalmiljøene. Så dette er et samarbeid vi håper kan holde ei stund. Ett av ønskene våre med å bygge denne banen, var å kunne bidra til økt aktivitet og at flere kan lett komme seg ut i skog og mark - samtidig som de bedriver en veldig morsom og sosial idrett.

Vi har også vært så heldige at vi har fått med oss Sune Wentzel fra Sune Sport AS, på åpningen av banen. Han vil du kunne få litt tips og triks av, men også kunne sette deg enda litt mer inn i hva frisbeegolf er - hvis dette er helt nytt for deg. De har også med seg et par kurver, så her er det store muligheter til å vise ditt talent på kastingen.

Grillen er varm fra kl. 18.00, og kiosken er åpen fra samme tid, så her har du mulighet til å få kjøpt deg pølse, is, potetgullpose og brus.


Tusen takk til våre samarbeidspartnere som har hatt troen på prosjektet vårt og blitt med å støtte oss gjennom dette:


582 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle