Søk
  • Erik Tofsrud Lunde

Sommerdager på Lena

Da var siste uka av Folkehelsedagene i Østre Toten Kommune gjennomført. Og torsdag til lørdag har det vært sommerdager på Lena, med masse folk og mye moro å få med seg.

Vi var så heldige å få lov til å stå med stand og kiosk utenfor Toresen Sport disse dagene, for å promotere klubben enda mer og vise litt hva frisbeegolf er. Startet torsdag med veldig dårlig vær, både regn og masse vind - så lite folk denne dagen. Fredag ble det heldigvis oppholdsvær, men fortsatt litt vind men det var mer folk i gatene denne dagen. Så da ble det litt mer aktivitet utenfor teltet, mange fikk prøve seg på å kaste på kurv - og her er det mange som bare bør begynne med frisbeegolf så vi.


Lørdagen ble en knall dag, både når det gjaldt været og ikke minst alle menneskene. Utrolig moro å se at mange tok turen til Lena denne siste dagen av sommerdagene, og ikke minst at mange av dere har vært veldig ivrige på å prøve frisbeegolf. Noen nye medlemmer har vi fått og mange har fått vite hva idretten går ut på, og som har store planer om å teste det ut i løpet av sommeren. Dette liker vi!


Toresen Sport merker også at det har kommet ei bane i kommunen, de har disker og diverse tilbehør til frisbeegolf, for salg. Så her er det store muligheter for å skaffe seg noen nye disker i baggen. Hvis du samtidig melder deg inn i klubben vår, så har du 15% avslag på alt innen frisbeegolf.

34 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle