Søk
  • Erik Tofsrud Lunde

Bra fremgang med banen!

Vi er allerede godt i gang med banen i Karidalen om dagen. Fått gjort en del allerede, og kjører på til vi blir ferdige. Til nå har vi fått på plass 11 kurver, henholdsvis hull 1,2,3,5,6,9,11,15,16,17 og 18 noe vi er veldig fornøyd med. Har også fått teepad på 8 av disse hullene. Det blir mange spennende og utfordrende hull håper vi, og satser på at det blir en bane som passer de fleste.

Planen videre nå er å få på plass resterende kurver og teepads selv, før vi kjører på med dugnadsarbeid - hvert fall et par helger. Det er veldig mye som skal ryddes, stort sett alle fairways har mye ryddejobb foran seg. Men håper derfor at så mange som mulig kan stille opp når vi inviterer til dugnad, så vi kan få ferdig banen til åpningen 7. juni.


Kommer til å sette opp arrangement på dugnadene sånn at så mange som mulig får det med seg. Samtidig setter vi opp en liste på evt utstyr enkelte gjerne kan ta med hvis de har. Da vi ikke har nok utstyr til alle sammen. (Har en del) Fordelen vår er at vi stort sett kan komme oss rundt til alle hull med bil, traktor eller firhjuling. Så skal være veldig lettvint å få fraktet vekk det vi fjerner.


Fortsatt god helg til alle, og skulle det være noen som har lyst til å hjelpe til litt nå fremover også, så send oss bare ei melding her eller på Facebook.

69 visninger0 kommentarer