Om klubben

Toten Frisbeeklubb er en nyoppstartet klubb som ble dannet av en vennegjeng i august 2017. Vi alle startet med frisbeegolf samme året, og ble raskt bitt av basillen. Begynte derfor etter hvert å snakke om at vi burde hatt en bane i kommunen vår også, samt å kunne utvidet aktivitetstilbudet i vårt nærområdet. Fikk deretter et veldig raskt og positivt svar fra Østre Toten Skilag om at vi kunne disponere området i Karidalen til å anlegge ei 18 hulls frisbeegolfbane der. Noe vi ble veldig lettet og glade for.

Videre måtte vi se på mulighetene til å kunne skaffe midler fra ulike instanser for å kunne realisere prosjektet. Dette ble gjennomført ved at vi begynte å lete etter lokale sponsorer, samt søke ulike fond og stiftelser.

I Desember 2017 ble vi plutselig invitert til gaveoverrekkelse hos DNB på Gjøvik, der vi ble veldig overrasket. Der hadde de gleden av å gi oss en pengegave på 125.000,-, noe vi er veldig takknemlige for. Dette gjorde at prosjektet fikk en positiv utvikling, da vi kunne gå til innkjøp av alle kurvene og materialer vi trengte til å bygge teepads m.m.

Og etter mye jobb og en lang vinter, kunne vi 2. mai starte opp med å plassere ut kurver og teepads, samt rydde alle fairwayer. Så etter ca. 5 uker og mange timers jobb, stod banen endelig ferdig til åpningen 7. juni 2018. Som også var et samarbeid med Østre Toten Kommune sine Folkehelsedager samme uke. Vi er veldig stolte over hva vi har kunnet få til på så kort tid, og takker alle som har bidratt til å hjelpe oss med å få banen spillbar.

Nå kan vi glede oss over at banen blir brukt av mange og gjøre de nødvendige endringene vi ser trengs, utover sesongen/året.

Toten Frisbeeklubb

www.totenfrisbeeklubb.no